Reacties

Peter Lentjes een echte vakman!

Eind 2010 hebben wij besloten om onze zolder te voorzien van een afgesloten CV/opbergruimte en de totale afwerking, waaronder de knieschotten, naar een hoger plan te brengen. Zodoende kwamen wij in contact met Peter.

Goed advies, duidelijke afspraken en kwaliteit zijn kern woorden die van toepassing zijn op Peter zijn manier van werken. Na enkele keren de plannen te hebben doorgenomen, waarbij Peter onze wensen heeft vertaald in mogelijkheden is hij aan de slag gegaan. Door de grondige voorbereidingen op de werkplaats zijn de werkzaamheden bij ons thuis in slechts een week tijd verricht.

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en raden iedereen met vergelijkbare plannen aan om Peter Lentjes in te schakelen.

Fam. van Arensbergen, Elst


Al enige jaren liepen we te denken over de voor ons ultieme mulifunctionele keuken/kamerkast. Standaardsystemen brachten geen uitkomst: het moest maatwerk worden. Na enig rondkijken vonden we in Peter de ideale partner in meedenken over en bouwen van onze droomkast. Hij slaagde erin ons basale ontwerp zodanig op te pakken maar ook te verbeteren dat het eindresultaat alle verwachtingen overtrof. De gesprekken waren bijzonder relaxed en prettig, en tegelijkertijd resultaatgericht. Ook tijdens de bouw (in zijn werkplaats) verliep de communicatie over en weer zeer goed.  De uitvoering was zorgvuldig en vakkundig, en op het eindresultaat zijn alle betrokkenen trots. We genieten nu dagelijks van onze kast. Bedankt Peter!

Familie Hoppenbrouwers, Lent


Via via kwam ik in contact met Peter Lentjes. Deze contacten waren enthousiast over zijn vakbekwaamheid en met name de manier waarop hij meedenkt met de klant.
Ik werk als huisarts in een nieuw gezondheidscentrum en heb bewust een jaar gewacht met het kopen van nieuwe meubels voor mijn spreekkamer. Ik wilde eerst ervaren hoe de ruimte was en hoe de indeling het best zou passen bij mijn werkwijze.
Samen met Peter kritisch gekeken naar de ingrediënten om tot een overzichtelijke werkkamer te komen: bureau, kasten voor computer en printer, extra kast voor boeken en nog een speelhoek voor de kinderen uit de praktijk.
Om zeker te zijn dat het bureau niet te groot zou zijn voor de ruimte heeft Peter een mal gemaakt zodat we zeker wisten hoe het bureau zou staan.
Na 6 weken is alles geplaatst en keurig afgewerkt. Resultaat, een prima werkkamer die overzichtelijk, ruimtelijk en tegelijkertijd warm oogt. Ik krijg dagelijks positieve reacties.

Boudewijn Leenen, huisarts, Arnhem


In onze nieuwbouwwoning hadden we op de zolder een mooie grote wandkast nodig voor onze kleding. Op maat gemaakt, vanwege de schuine daken... We hebben wat interieurbouwers uitgenodigd om een offerte te maken en vooral mee te denken met het ontwerp. Peter kwam daar voor wat betreft het meedenken glansrijk uit en hoewel het niet de goedkoopste optie was gunden we Peter de opdracht. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Hij denkt geweldig mee, houdt zich aan zijn afspraken en levert echt vakwerk!
We hebben een fantastische kledingkast, met tv daarin verwerkt en automatische verlichting achter elk van de 6 grote deuren verborgen. Wellicht dat er wat foto's op zijn website te zien zijn. Tevens heeft hij schuifdeuren geplaatst in onze keuken, op één van onze aanrechtbladen in een nis, met daarboven in de nis 3 legplanken met ingebouwde verlichting!
alles mooi achter de schuifdeuren weggewerkt dus. Tot slot plaatste hij op mijn verzoek ook nog 'even' een kattenluik in de woonkamerdeur.
Kortom: Peter is een echte vakman en ik kan hem dan ook van harte aanbevelen. Ook met de service zit het goed: Toen een schuifdeurdemper het begaf stond hij na mijn belletje binnen een uur op de stoep, bestelde waar ik bij stond een nieuwe bij de leverancier en kwam die later plaatsen. Voor een volgend interieurproject weet ik hem zeker weer te vinden!
Peter, bedankt!

Delano Verwey, Arnhem


Via via kwamen wij in contact met Jeroen van Dijk "Interieurarchitectenburo", Elst. Hij heeft onze mooie wandmeubel ontworpen.

Het vervaardigen heeft hij, uiteraard met onze instemming, overgelaten aan Peter Lentjes Meubel en Interieurbouw Elst. Dankzij het schitterende materialen gebruik; toplaag van linolium, de massief eiken omlijsting en het mooie witte hout en de metalen grepen zijn wij helemaal tevreden gesteld. En eerlijk is eerlijk in het begin vonden wij het best wel ‘eng’ om alleen iets te kopen van papier. Maar Peter heeft vakwerk afgeleverd, helemaal onze smaak, tegen een acceptabele prijs. Wij persoonlijk vinden zijn toegangkelijke benadering, meedenken, flexibiliteit en daadwerkelijke vakmanschap echt een aanrader voor mensen die uiteindelijk iets persoonlijks en maatwerk wensen!
Dus Peter, nogmaals super bedankt.

Stephan en Anita, Druten


Binnenkomen in de bijkeuken en dan denken, wat is het hier toch mooi. Een strak, functionele bergingkast voldoet precies aan onze wensen. Peter heeft oog voor detail, en voor ons op een creatieve manier de wijnflessen een plaats gegeven. De televisiekast op maat is in de woonkamer ook een blikvanger en zorgt ervoor dat alle dvd's, cd's en de apparatuur opgeborgen zijn.
Ook op het werk heeft Peter een stempel gedrukt op de inrichting van een werkkamer, een vergadertafel van 320 bij 115 cm. Prachtig, functioneel en sfeervol. Perfectionistisch, snel en goed, creatief, en dan ook nog een prettig persoon. Het is goed samenwerken met Peter Lentjes.

Familie de Man, Bemmel


Een nieuw huis bouwen is een hele onderneming. Via via kwamen wij in contact met Peter. Het is altijd afwachten of iemand aanvoelt wat je bedoelt. Zijn ontwerp en zijn advies in materiaalkeuze hebben ervoor gezorgd dat onze ideeën niet alleen een mooie vorm gekregen hebben maar ook dat alles perfect past in het geheel . Twee schuine wanden in een slaapkamer vormen altijd weer een uitdaging . Peter heeft hieronder twee prachtig symmetrische wandkasten gemaakt. Ook het keukenblok is perfect afgewerkt. Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen hem alleen maar aanbevelen.

Familie Tillmans, Ewijk


Peter heeft voor mijn huis de door een interieurarchitect ontworpen opbergkasten prachtig gemaakt en geplaatst. Ik ben heel erg tevreden over de tijd die hij neemt voor overleg, over zijn zorgvuldige werk en last but not least over de prettige manier waarmee hij omgaat met zijn klant.

Rita Eggen, Nijmegen


Kennis, vakmanschap en goede communicatie zorgen er voor dat Peter Lentjes kwalitatief hoogwaardig werk realiseert met respect voor ideeën en wensen van de architect.

Jeroen van Dijk "Interieurarchitectenburo", Elst


Een grootse verbouwing…
veel aandachtspunten en veel begeleiding.
Dagelijks kijken of alles nog goed gaat…

En toen kwam “de kastenbouwer”: Wat een feest! We hebben een keer kort gesproken over onze wensen. Binnen zeer korte tijd werden al onze opbergwensen vervuld. Werkelijk genieten: vaste kasten in ons hele huis. Kasten die naadloos geplaatst zijn in schuine wanden en waarbij het licht vanzelf aangaat. Veel inzicht en advies om ruimten maximaal te benutten. Goede ideeën voor bijvoorbeeld het opruimen van de laptop. Wij genieten, met veel dank aan Peter Lentjes meubel en interieurbouw.

Cor en Lida Stengs, Heveadorp